Feheroroszorszag

A fehérorosz elnök elmondta hogy nem ellenzi ha humanitárius célokból Szíriába indulnak fehérorosz orvosok köztük akár katonaorvosok is. Az orosz védelmi minisztérium megerősítette hogy két Tu-22M3 típusú bombázót küldtek a levegőbe amelyek a fehérorosz légierő és légvédelem egységeivel közösen vettek részt egy négyórás misszión írja az AP hírügynökség.


Pin On Map Porn

Aljakszandr Lukasenka fehérorosz elnök az állami médiának arról beszélt hogy az ország hadereje nem fogja segíteni az oroszok ukrajnai megszállását.

. Tekintettel arra hogy a határ menti térségekben egyre nagyobb a. Az ukrajnai konfliktus miatt kialakult feszültség fokozódása miatt folytatják az eredetileg vasárnapig tervezett fehérorosz-orosz hadgyakorlatot jelentette be vasárnap a fehérorosz védelmi miniszter. A fehéroroszok több mint 65 százaléka szavazott vasárnap az Aljakszandr Lukasenka elnök által javasolt alkotmánymódosításokra.

A Tu-22M gépek együttműködést gyakoroltak. Overview of holidays and many observances in Belarus during the year 2022. Között Ukrajna több részén tartanak hadgyakorlatokat párhuzamosan a Fehéroroszágban zajló fehérorosz-orosz gyakorlatokkal közölte egy tévéműsorban Olekszij Reznyikov ukrán védelmi miniszter.

Lukasenka aki Vlagyimir Putyin közeli szövetségese kijelentette hogy a fehérorosz hadsereg nem vesz rész katonai akcióban és nem is vett a háború kirobbanása óta. Ez pedig azért volt kifejezetten aggasztó Ukrajna számára mert ezek a vadászgépek képesek arra hogy hosszú távú atomfegyvereket. Két Tu-22M3 bombázót küldött Fehéroroszország légterébe az orosz légierő szombaton - írja az ABC News.

A gépek az orosz védelmi minisztérium szerint a belorusz légierővel való. Az aggodalmat azonban az idézte elő hogy meglehetősen nagy számban érkeznek belorusz területre orosz katonák ráadásul fejlett fegyverzeteket mint SU-35-ös vadászgépeket is küldenek a gyakorlat elvégzésére. Josep Borrell az Európai Unió kül- és biztonságpolitikai főképviselője aggasztónak nevezte hogy a Fehéroroszországban vasárnap tartott népszavazás az alkotmány módosított változatában eltörli azt a kötelezettséget hogy az ország továbbra is.


Elso Allomas A Miri Kastely A Miri Varkastely Vagy Kastelyegyuttes Belarusz Nyelven Mirski Zamak Gotikus Reneszans Cheap Places To Visit Architecture Castle


Vitebsk Belarus


Pin By Pawellpi Design On Belarusian Folk Architecture Belarus Wooden Architecture Architecture House Styles


Top 10 Road Trips Across Europe Road Trip Europe Trip Road Trip


Grass Village Historic Historical Nature Ivan Kupala Belarus Summer Travel Architecture Building Europe Landmark Famous Sky Minsk View Tourism


10 Most Populous Cities In Europe


Feheroroszorszag Ball Mario Characters Character Ball


Europa Orszagai Google Kereses Map World Map World


Feheroroszorszag Flashcards Learning Chart

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel